Follow us

5 σαλόνια από σπίτια Ελληνίδων celebrities που είναι σαν να ξεπήδησαν από deco περιοδικό

Και μας χαρίζουν πάντα άπλετο inspo.

κωσταρά Instagram

Είναι όμορφες, πετυχημένες, πάντα με θετική διάθεση και φυσικά, πολύ στιλάτες. Ο λόγος για 5 Ελληνίδες celebrities που λατρεύουμε να χαζεύουμε στο Instagram για την άψογη εμφάνισή τους και το στιλ τους. Δεν είναι όμως τα μόνο που μας αρέσει να χαζεύουμε, αφού οι συγκεκριμένες κυρίες έχουν και πολύ ωραία αίσθηση της διακόσμησης. Εξού και τα σπίτια τους θυμίζουν εικόνες βγαλμένες από deco περιοδικά, χαρίζοντάς μας έτσι άπλετο inspo για τη διακόσμηση των δικών μας χώρων.

Εικόνες από 5 παιδικά δωμάτια διάσημων Ελληνίδων μαμάδων που μας έκαναν να "λιώσουμε"

Ευτυχώς για εμάς, συνηθίζουν να μοιράζονται στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τα σπίτια τους, με αποκορύφωμα τα Χριστούγεννα που πόζαραν συχνά μπροστά από τα στολισμένα τους δέντρα. Ιδίως τα σαλόνια τους, εκεί όπου δηλαδή συνηθίζουν να χαλαρώνουν ύστερα από μια κουραστική μέρα, είναι πηγή αστείρευτης έμπνευσης.

Δες τα λοιπόν τα 5 σαλόνια που ξεχωρίσαμε:

Έβελυν Καζαντζόγλου

Όταν βλέπουμε το σαλόνι της influencer και παρουσιάστριας θέλουμε να ξαπλώσουμε στον πράσινο, βελούδινο, vintage και πάρα-πολύ-άνετο καναπέ του ή να στριφογυρίσουμε στη ρετρό πορτοκαλί πολυθρόνα δίπλα στο παράθυρο. Τα ρετρό στοιχεία σε συνδυασμό με τις γήινες αποχρώσεις του χώρου αλλά και τις εμφανείς επιρροές από τη μόδα και την ομορφιά σε πολλές γωνιές, σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο backstage φωτογράφισης περιοδικού.

Έβελυν Καζαντζόγλου | Φωτογραφίες από το φωτεινό fashionable διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας

Loading...
Loading...
Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η τεράστια smart tv δεσπόζει στο κέντρο του σαλονιού, με μαξιλάρες και βάζα με φυτά pampas να πλαισιώνουν όμορφα τον χώρο τριγύρω. Η μεγάλη τζαμαρία όχι μόνο επιτρέπει σε άπλετο φως να μπει στο εσωτερικό του αλλά επίσης προσφέρει και μια πολύ ωραία θέα στο κατάμεστο με δέντρα κήπο. Ο μεγάλος καναπές σε μουσταρδί χρώμα κάνει όμορφη αντίθεση με τα καταπράσινα φυτα εσωτερικού χώρου που είναι διάσπαρτα στο σαλόνι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Δες πώς έχει διακοσμήσει το fashionable σπίτι της (pics,vid)

Loading...
Loading...
Loading...

Βάσια Κωσταρά

Ίσως ένα από τα πιο φωτογραφήσιμα και ινσταγκραμικά σαλόνια που έχουμε δει, ο χώρος της θυμίζει πολύ Pinterest. Τι το χαρακτηρίζει; To industrial, εξαιρετικά μοντέρνο στοιχείο που επικρατεί στα πάντα: στα έπιπλα, στις διακοσμητικές λεπτομέρειες, στα αξεσουάρ, στα χαλιά, στα φωτιστικά, στα φυτά... Εν ολίγοις, άνετο, στιλάτο, φιλόξενο, ένα σαλόνι που θα ήθελες να περνάς όλο τον ελεύθερο χρόνο σου.

Βάσια Κωσταρά | Το loft της στην Κηφισιά μοιάζει βγαλμένο από το Pinterest

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Σίσσυ Χρηστίδου

Κλασική διακόσμηση, με το τζάκι να ζεσταίνει τον χώρο και τη μεγάλη, ξύλινη τραπεζαρία να δίνει άλλη αύρα στον χώρο.

Σίσσυ Χρηστίδου | Πλάνα από το νέο της σπίτι που μοιάζει με ανάκτορο

Loading...
Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Το ευρύχωρο και πολύ μοντέρνο καθιστικό της έχει τόσο ιδιαίτερα έπιπλα που το καθένα δίνει τη δική του πινελιά στο όλο στιλ. Το ξύλινο τραπέζι έχει ιδιόμορφο σχήμα και δένει τέλεια με τις εξίσου πρωτότυπες, αναπαυτικές πολυθρόνες με τα ιδιαίτερα patterns.

Η Αθηνά Οικονομάκου "άνοιξε" το σπίτι της στην Κηφισιά κι εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε ολόκληρη τη διακόσμησή του

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ