Follow us

Κώστας Φαλελάκης | "Μετά τον θάνατο του συντρόφου μου, Μηνά Χατζησάββα, τα media με κανιβάλισαν"

"Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο από την τελετή και γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης ήθελε να πάω στην εκπομπή του", εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός.

Χατζησάββας Φαλελάκης NDP

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώησε ο Κώστας Φαλελάκης στην κάμερα της εκπομπής "Τι Λες Τώρα" και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα. Όπως είδαμε, μέσα από τη συχνότητα του Mega την Κυριακή 16/1, ο γνωστός ηθοποιός με εξομολογητική διάθεση αναφέρθηκε και στον Μηνά Χατζησάββα.

Κώστας Φαλελάκης | "Η σχέση μου με τον Μηνά Χατζησάββα συνετέλεσε στο να μη δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση"

Ο σύντροφος ζωής του "έφυγε" στις 30 Νοεμβρίου του 2015, με τον Κώστα Φαλελάκη να εξηγεί τι άλλαξε μετά την απώλειά του.

Μετά τον θάνατο του Μηνά, η δουλειά και οι φίλοι ήταν οι δυο πυλώνες ισορροπίας μου. Τα έχασα και τα δύο την τελευταία διετία, έχασα δηλαδή τη γη κάτω από τα πόδια μου. Διαλύθηκαν όλα, τουλάχιστον σε μένα.

Με αγχώνει πάρα πολύ η έκθεση. Μου κάνουν διάφορες κρούσεις κατά καιρούς, κυρίως για θέματα της επικαιρότητας. Ας μιλήσουν αυτοί που πρέπει.

Αυτά τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα η ζωή μου είναι άνοστη. Αλλά ζω. Δεν την έκανα δηλαδή. Προσπαθώ να συμβαδίσω, να φτιάξω και εγώ έναν βηματισμό με κάποιον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι εύκολο, είναι πολλά τα χρόνια του συγκεκριμένου τρόπου. Δεν είμαι και νέος, είμαι 59 ετών. Ένας μεσήλικας προς ηλικιωμένο. Έχω την ελπίδα ότι θα τα καταφέρω.

Με κανιβάλισαν πάρα πολύ τα media και σοκαρίστηκα. Μετά τον θάνατο του Μηνά κλείστηκα, δεν σήκωνα το τηλέφωνο και δεν είχα και αντιληφθεί τι ακριβώς είχε γίνει. Υπήρχαν κανιβαλικές συμπεριφορές. Ακόμα δεν είχε φύγει το φέρετρο από την τελετή και γνωστός άνθρωπος της τηλεόρασης, που είχε εκπομπή τότε, δεν είναι σήμερα στη ζωή, μου έλεγε πως "θέλει να σας μιλήσει ο κύριος τάδε”.

Για όνομα του Θεού! Ακόμα δεν έφυγε το φέρετρο και ήθελε να πάω στην εκπομπή του. Έκτοτε κατέβασα ρολά και ήμουν με πολύ οικείους, δικούς μου ανθρώπους. Έναν μήνα και κάτι μετά μπήκα ένα βράδυ στο διαδίκτυο και είδα τι ακριβώς είχε συμβεί. Έκανα και το λάθος να μπω στα σχόλια. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε, αλλά θα με παλουκώνανε στο Σύνταγμα.

Κώστας Φαλελάκης | Μετά τον θάνατο του συντρόφου μου, Μηνά Χατζησάββα, τα media με κανιβάλισαν"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ