Follow us

Κλέλια Ρένεση | "Όταν κάτι είναι δωρεάν, εσύ είσαι προς πώληση!"

H αιχμηρή ανάρτησή της στο Instagram.

Κλέλια Ρένεση NDP

Μια πολύ πετυχημένη και στοχευμένη ανάρτηση επέλεξε να δημοσιεύσει η Κλέλια Ρένεση στο Instagram profile της σχολιάζοντας έμμεσα την πραγματικότητα που επικρατεί γύρω από τα social media και τη χρήση τους.

Πιο αναλυτικά, και όπως συνηθίζει να κάνει συχνά η ηθοποιός, επέλεξε να μοιραστεί τη γνώμη της σχετικά με την (κατά)χρηση όλων των social media αλλά και με την υπέρμετρη προσοχή που τους δίνεται από την πλειονότητα των ανθρώπων.

Κλέλια Ρένεση | "Δεν είχα όνειρο να κάνω παιδιά"

Υποστήριξε λοιπόν ότι, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τίμημα, όσο φτηνά κι αν είναι, το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι για παράδειγμα, μπορεί το Netflix να παρέχει υπηρεσίες με πολύ λίγα ευρώ το μήνα, όμως τελικά το αντίτιμο που πληρώνει ο θεατής είναι μεγαλύτερο, αφού στην ουσία χάνει με κάποιον τρόπο τον ελεύθερο χρόνο του (όταν η χρήση του γίνει υπερβολική).

Αντίστοιχα, μπορεί μια κόκα κόλα να κοστίζει λίγα cents, όμως τελικά την "πληρώνεις" με τη ζωή σου, αφού το συγκεκριμένο αναψυκτικό είναι υπεύθυνο για πολλά θέματα υγείας (έστω και μακροπρόθεσμα).

Παρομοίως, τα social media μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά εν τέλει μάς κοστίζουν τη συγκέντρωσή μας αλλά και το πού εστιάζουμε εν γένει, με αμφίβολες συνέπειες για την ψυχολογία μας.

Η ηθοποιός συνόδευσε το, αιχμηρό είναι η αλήθεια, post της με το εξής μήνυμα: "Θυμήσου. Όταν κάτι είναι δωρεάν, εσύ είσαι προς πώληση!".

Δες το post:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ