Follow us

Stan | Απαντά σε όσους αμφισβήτησαν την παρουσία του στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού (εικόνα)

"Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα - Έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές".

Stan NDP

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Stan σε όσους αμφισβήτησαν την παρουσία του στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό το βράδυ της Πέμπτης (13/01) στη Βούλα.

"Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο"

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ξεκαθάρισε τη θέση του μετά τα όσα ακούστηκαν την ημέρα της κηδείας του επιχειρηματία, όταν οι συγγενείς του υποστήριξαν πως ο τραγουδιστής δεν βρισκόταν στο σημείο που συνέβη το ατύχημα.

Στο σχετικό ποστ λοιπόν σημείωσε:

"Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων".

Stan | Απαντά σε όσους αμφισβήτησαν την παρουσία του στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού (εικόνα)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ