Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Οι καιροί είναι επικίνδυνοι - Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματά μας"

Όσα είπε στους συνεργάτες της λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την εκπομπή στα social media.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου (που θα ανοίξει τη Δευτέρα 24/1) ασχολήθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στον αέρα της εκπομπής Happy Day.

Λίγο μετά την προβολή των δηλώσεων του γιου του αλλά και τη φιλοξενία του δικηγόρου του, η παρουσιάστρια είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: "Παιδιά επειδή οι καιροί είναι επικίνδυνοι και δεν ξέρουμε και η άλλη πλευρά τι έχει κάνει και τι προθέσεις έχει, ας μην σχολιάζουμε έτσι γιατί δεν γνωρίζουμε. Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματά μας σε ό,τι λέμε και σε ό,τι μπορεί να υπονοείται. Θέλω να είμαστε πολύ σωστοί και μετρημένοι".

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγνώμη"

Θυμίζουμε ότι τόσο η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και συνολικά η εκπομπή βρέθηκαν προ ολίγων ημερών στο επίκεντρο των χρηστών των social media, που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά όσα ειπώθηκαν στον αέρα κατά την αναφορά τους στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια είχε μάλιστα ζητήσει συγγνώμη δημόσια εξηγώντας:

Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Οι καιροί είναι επικίνδυνοι - Προσέχουμε πάρα πολύ, τα πήραμε τα μαθήματά μας"