Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα | Αυτή είναι η αντίδραση των διδύμων τους όταν είδαν για πρώτη φορά χιόνι

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε το πιο cute βίντεο με τις κόρες του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" έχει κάνει την εμφάνιση της στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες με αρκετές περιοχές να έχουν κατακλυστεί από το χιόνι. Έτσι σήμερα, όσοι είχαν την ευκαιρία παρέμειναν στο σπίτι, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τους κινδύνους που δημιουργεί το χιόνι.

Ανάμεσα τους ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο από το νέο τους σπίτι. Οι δίδυμες κόρες τους μάλιστα, Αριάνα και Φιλίππα είδαν για πρώτη φορά χιόνι και αντέδρασαν με τον πιο γλυκό τρόπο. Την εν λόγω αντίδραση απαθανάτισε σε ένα βίντεο ο μπαμπάς τους, Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα "Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά!".

Στο βίντεο, τα δύο μικρά κοριτσάκια κάθονται στο παράθυρο και είναι άκρως ενθουσιασμένες με το χιόνι που βλέπουν, ενώ παίζουν και αγκαλιάζονται συνεχώς η μία με την άλλη. Η ανάρτρηση έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές, ενώ αρκετοί από τους followers του Σάκη Τανιμανίδη του σχολίασαν πόσο πολύ τους μοιάζουν οι δύο κόρες του.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram

Διαβάστε Επίσης