Follow us

Celebrity News | Ταλαιπωρία διαρκείας για τη Δανάη Μπάρκα οι εξελίξεις στο Survivor πριν από την αποχώρηση και όλα τα νέα

Ποιος είπε: "Η Μυριέλλα μας εκμυστηρεύτηκε το πολύ άκομψο", ο Τσιμιτσέλης λέει: "Με την Κατερίνα Γερονικολού λειτουργούμε συμπληρωματικά. Της ασκώ κριτική, εκείνη όχι", ο Νίκος Κοκλώνης τονίζει: "Δεν είχα ένα ευρώ, έφυγαν όλοι από δίπλα μου", η Ναταλία Γερμανού ξεσπά: "Δεν με νοιάζει ποιος από όλους φταίει πιο πολύ...", και Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει: "Γλίτωσα από θαύμα".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Survivor | "Η Μυριέλλα μας εκμυστηρεύτηκε το πολύ άκομψο και κακό πράγμα που της είπαν οι Μαχητές πριν το συμβούλιο"

Celebrity News |  Ταλαιπωρία διαρκείας για τη Δανάη Μπάρκα οι εξελίξεις στο Survivor πριν από την αποχώρηση και όλα τα νέα

Το κολιέ ατομικής ασυλίας που κατέκτησε η Μυριέλλα Κουρεντή την οδήγησε να δίνει στον τάκο την Αθηνά Ευμορφιάδη στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού του "Survivor". Ωστόσο η ηθοποιός δήλωσε πως τα πράγματα θα γινόντουσαν διαφορετικά αν ακολουθούσε την τακτική που της πρότειναν οι μπλε.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε στην ομάδα της πως δύο Μαχητές την προσέγγισαν πριν το συμβούλιο για να της ζητήσουν να "κάψει" κάποιον δημοφιλή Διάσημο. Όλο αυτό για υπερισχύσει στην ψήφο του κοινού και να φύγει Μαχητής από τον Άγιο Δομίνικο.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Με την Κατερίνα Γερονικολού λειτουργούμε συμπληρωματικά. Της ασκώ κριτική, εκείνη όχι"

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο πλατό της εκπομπής "Αυτός και ο άλλος". Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 κατά την οποία μίλησε για την κριτική εξηγώντας αν και πόσο ενοχλείται όταν του ασκείται.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Κοκλώνης: "Δεν είχα ένα ευρώ, έφυγαν όλοι από δίπλα μου"

Νίκος κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία απάντησε με αυθορμητισμό για όλους και για όλα.

Στα πρώτα του βήματα δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ακόμα απαντά σε όλους τους διαδικτυακούς χρήστες: "Έφαγα βρίσιμο στο Twitter στην αρχή απαντάω πάντα σε αυτά, λέω ότι δεν θα δώσω σημασία αλλά τελικά απαντάω".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

H Ναταλία Γερμανού ξεσπά: "Δεν με νοιάζει ποιος από όλους φταίει πιο πολύ..."

Ναταλία Γερμανού

Ένα μήνυμα γεμάτο θυμό κι αγανάκτηση θέλησε να μοιραστεί η Ναταλία Γερμανού με τους διαδικτυακούς της φίλους για την ταλαιπωρία που αντιμετώπισαν χιλιάδες συμπολίτες μας τη Δευτέρα μετά τον εγκλωβισμό τους στην Αττική Οδό λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Η διάσημη παρουσιάστρια του Alpha δεν μάσησε τα λόγια της και με ένα άλμπουμ φωτογραφιών μοιράστηκε την οργή της για όλα όσα έλαβαν χώρα. Ειδικότερα η Ναταλία Γερμανού έγραψε στην ανάρτησή της: "Το χιόνι θα πρεπε να ναι ένα κανονικό ή και σπάνιο χειμωνιάτικο φαινόμενο, μια αφορμή χαράς και παιχνιδιού. Οχι αυτό. Δεν με νοιάζει ποιός απ όλους φταίει πιο πολύ για το χτεσινό θρίλερ. Με νοιάζει που θα μπορούσαμε ίσως να το χουμε αποφύγει και για μια ακόμα φορά την πλήρωσε ο κόσμος. Αυτά, εύχομαι να μας γίνει μάθημα και να είστε όλοι καλά."

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ταλαιπωρία διαρκείας για τη Δανάη Μπάρκα: "Αντίο ρεύμα"

Δανάη Μπάρκα

Μεγάλα προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά μετά την επέλαση της "Ελπίδας". Πριν από μικρό χρονικό διάστημα και η Δανάη Μπάρκα γνωστοποίησε ότι έμεινε χωρίς ρεύμα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα την "ιδιαίτερη" αυτή βραδιά.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Κακοκαιρία Ελπίδα | Σοκάρει η Κέλλυ Κελεκίδου: "Γλίτωσα από θαύμα"

Κέλλυ Κελεκίδου

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" έντυσε στα λευκά την Αττική ενώ δημιούργησε μπελάδες σε πολύ κόσμο. Μεταξύ εκείνων που ταλαιπωρήθηκαν βρέθηκε και η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία θέλησε να μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα τη δική της εμπειρία με τη χιονοθύελλα.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια οδηγούσε και ένα δέντρο έπεσε ακριβώς δίπλα της. "Πτώση δέντρου μπροστά μου. Άγιο έχω" σημείωσε στο πρώτο της post στο instagram ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Τι μπορεί να σου συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη! Ειδικά κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ