Follow us

Άκης Τσοχατζόπουλος | Η πρώτη δήλωση της Βίκυς Σταμάτη μετά το άνοιγμα της διαθήκης του

"Από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ευνοήθηκαν πολλοί όσο αυτός ήταν εν ζωή, συγγενείς και μη, χωρίς όμως οι περισσότεροι από αυτούς να φανούν αντάξιοι της τιμής αυτής".

Άκης Τσοχατζόπουλος | Η πρώτη δήλωση της Βίκυς Σταμάτη μετά το άνοιγμα της διαθήκης του NDP

Τον δικηγόρο της Βίκυς Σταμάτη, Νίκο Αλεξανδρή, φιλοξένησαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, προκειμένου να μιλήσει για την πρώτη από τις τρεις διαθήκες του Άκη Τσοχατζόπουλου, που δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκε και η γραπτή δήλωση της ίδιας της Βίκυς Σταματοπούλου, που είχε ως εξής:

Από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ευνοήθηκαν πολλοί όσο αυτός ήταν εν ζωή, συγγενείς και μη, χωρίς όμως οι περισσότεροι από αυτούς να φανούν αντάξιοι της τιμής αυτής, τουναντίον τον έβλαψαν και τον εκμεταλλεύτηκαν και μάλιστα τόσο ενώ ευρισκόταν στη ζωή όσο και μετά τον θάνατό του. Ελπίζω κι εύχομαι να σεβαστούν όλοι αυτοί οι ευεργετηθέντες τις τελευταίες του επιθυμίες, όπως αποτυπώνονται με τις διαθήκες του και να πράξουν τα όσα ορίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε αυτές, ως οφείλου.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ανέφερε μεταξύ άλλων:

Πιστεύω ότι η διαθήκη κινείται σε δύο επίπεδα. Το ένα επίπεδο είναι η προσπάθεια του εκλιπόντος να εξηγήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε τσην απόφαση αυτή. Να αποκληρώσει δηλαδή στενούς συγγενείς του. Και το δεύτερο επίπεδο είναι η θέλησή του να συσταθεί ένα ίδρυμα το οποίο θα περιλαμβάνει το ιστορικό του αρχείο και η επιθυμία του όλοι όσοι κατέχουν το αρχείο αυτό ή μέρος αυτού, να το επιστρέψουν.

Δεν είναι μόνο η κλοπή του υλικού, του αρχείου και των προσωπικών του αντικειμένων. Καταμαρτυρούνται αρκετά πράγματα στα συγκεκριμένα άτομα. Να θυμίσω ένα απόσπασμα δηλώσεών του, ότι βρίσκεται στη ζωή χάρη στις προσπάθειες της συζύγου του και του παιδιού του. Υποθέτω ότι όλοι αυτοί οι λόγοι τον οδήγησαν στο να αποκλείσει άτομα, ακόμα και από το πιο στενό του περιβάλλον.

Περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ