Follow us

Η Σία Κοσιώνη μιλά για τον Κώστα Μπακογιάννη | "Στην πρώτη μας γνωριμία ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του"

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησαν για την πρώτη του συνάντηση.

sia kosioni NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Προσωπικά” με την Έλενα Κατρίτση βρέθηκε η Σία Κοσιώνη, η οποία έκανε κάποιες πολύ προσωπικές αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη.

Αρχικά, η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στον λιγοστό χρόνο που έχουν ως ζευγάρι λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν και οι δύο "Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας. Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα Σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει. Τον καταλαβαίνω όμως… Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ… Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό".

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση τους, η οποία δεν ήταν και τόσο ρομαντική. "Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω "προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία".

Η Σία Κοσιώνη μάλιστα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του, ενώ παραδέχτηκε πως ήταν αρκετά σκληρή στη συνέντευξη μαζί του. Στη συνέχεια μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ένιωσε άσχημα και του τηλεφώνησε ώστε να του τονίσει πως δεν έχει κάποιο προσωπικό θέμα μαζί του, ωστόσο αυτή είναι η δουλειά της.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε επίσης στον σεβασμό που νιώθει για τη Σία Κοσιώνη, αναφέροντας πως "Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ". Η Σία Κοσιώνη πρόσθεσε πως "Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να "βολέψουμε” κανέναν".

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ