Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η έντονη συγκίνηση για τον θάνατο της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου (βίντεο)

"Θυμάμαι τη Σίσσυ να έρχεται πάντα με τη μαμά της και μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο καθαρό βλέμμα είχε, το πόσο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος ήταν και πόσο δίπλα στο παιδί της".

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Στον θάνατο της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας (7/2). Η παρουσιάστρια μάλιστα, συγκινήθηκε on air όταν μίλησε για το δυσάρεστο γεγονός, ενώ περιέγραψε με πολύ όμορφα λόγια τη μητέρα της οικοδέσποινας του "Χαμογέλα και Πάλι". Τέλος, έστειλε τα συλλυπητήριά της και στη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και στον αδερφό της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Το μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της - Η μεταξύ τους συνομιλία

Συγκλονίστηκα με το post της στο Instagram. Γνώριζα, γιατί είχα μιλήσει και προσωπικά με τη Σίσσυ, το πόσο δύσκολα περνούσε το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα της και πόσο δίπλα της ήταν.

Από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στον χώρο όταν δούλευα στα 19 μου στο Mega, ήταν η Σίσσυ. Τη θυμάμαι να έρχεται πάντα με τη μαμά της και μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο καθαρό βλέμμα είχε, το πόσο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος ήταν και πόσο δίπλα ήταν στο παιδί της.

Και ο Γιάννης ο αδερφός της είναι ένα πολύ καλό παιδί. Ξέρω ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία που πέρασε η μαμά τους και τα δυο παιδιά ήταν πάρα πολύ κοντά της. Έχω μιλήσει με τη Σίσσυ και λέω, "πως τα διαχειρίζεται όλα αυτά;” έχει περάσει ένα διαζύγιο, δύσκολες καταστάσεις, η μητέρα της σε αυτή την κατάσταση. Δύναμη και κουράγιο και να στείλουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ