Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Έχω το δικαίωμα της απαγόρευσης, όταν το έχω κάνει σε άλλους στην εκπομπή μου;"

Για την απαγόρευση της δημοσίευσης φωτογραφιών από την κηδεία της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Την επιθυμία της Σίσσυς Χρηστίδου να μην δημοσιευτούν φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας της σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 8/2 στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram:

"Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. *Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, είπε στον αέρα της εκπομπής της διατυπώνοντας τις προσωπικές της σκέψεις:

Κατερίνα Καινούργιου | "Ο Γιώργος Σαμπάνης όποτε με βλέπει γυρνάει το κεφάλι"

Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο, για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα, μιλάω για τον εαυτό μου, να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους;

Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου.

Κατερίνα Καινούργιου | "Έχω το δικαίωμα της απαγόρευσης, όταν το έχω κάνει σε άλλους στην εκπομπή μου;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ