Follow us

Survivor - Τσακωμός Ναυσικάς & Βρισηίδας | "Ο Κώστας Πηλαδάκης στεναχωρήθηκε"

"Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ένας άνθρωπος άλλου επιπέδου - Είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς".

Πολύ εκνευρισμένη ήταν με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο χθεσινοβραδινό (7/2) επεισόδιο του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το 28χρονο μοντέλο τσακώθηκε με τη συμπαίκτιρά του και ξέσπασε μιλώντας στις κάμερες, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως το hot topic του Twitter.

Η φίλη της και επιχειρηματίας, Μαρία Καλάβρια, εμφανίστηκε την Τρίτη 8/2 μέσω Skype στην εκπομπή "Love It" και μίλησε για τη συμπεριφορά της παίκτριας των Διασήμων. Μάλιστα, αποκάλυψε και την αντίδραση του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη, σε όσα είδε.

"Ήταν δικαιολογημένη έκρηξη της Ναυσικάς, από όσο είδα και στη συνέντευξη που έδωσε είχε μαζέψει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή την ξέρω πολύ καλά, η Ναυσικά δεν χαρίζεται, σε κάποια άτομα κρατάει την ψυχραιμία της αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ακόμη και τώρα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, ενώ η Βρισηίδα είναι κουραστική.

Είναι ντροπή. Το τι κάνει η Ναυσικά είναι δικαίωμά της. Από την άλλη όμως θαυμάζω τη Ναυσικά γιατί το να κρατηθεί τόσο πολύ και να μην της κάνει επίθεση, είναι άξια για μένα. Η Βρισηίδα έκανε επίθεση σε όλους.

Εννοείται το συζητήσαμε με τον σύντροφό της. Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ένας άνθρωπος άλλου επιπέδου, εννοείται ότι δεν θα καθίσει να ασχοληθεί με πράγματα που λέει ο καθένας και η καθεμία. Είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς, γιατί ξέρει ότι αυτά τα πράγματα την ενοχλούν. Από εκεί και πέρα όμως είναι μέσα στο παιχνίδι όλο αυτό το πράγμα, πάντα θα υπάρχει ο αντίλογος.

Survivor - Τσακωμός Ναυσικάς & Βρισηίδας | "Ο Κώστας Πηλαδάκης στεναχωρήθηκε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ