Follow us

Λάουρα Νάργες | Έτσι έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες - Η αποκάλυψη της αυστηρής διατροφής της

"Πρώτα κόβεις τη ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, τηγανιτά, ψωμί, σιτάρι. Είναι μια δίαιτα πολύ σκληρή. Αυτό γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στον οργανισμό σου".

Λάουρα Νάργες NDP

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/2 η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια που τους τελευταίους μήνες είναι full in love με τον σύντροφό της και μουσικό Χρήστο Σαντικάι, φαίνεται πολύ ανανεωμένη και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Εκτός από τα μαλλιά, που είναι πλέον πιο σκούρα από ποτέ, προχώρησε και σε μια ακόμη αλλαγή, μιας και έχασε 18 κιλά. Ακολουθώντας αυστηρή διατροφή και τακτική γυμναστική, κατάφερε αυτό το αποτέλεσμα σε διάρκεια επτά μηνών.

Λάουρα Νάργες | Έτσι έχασε 18 κιλά σε 7 μήνες - Η αποκάλυψη της αυστηρής διατροφής της

Η ίδια είπε σχετικά με τη δίαιτα που ακολούθησε:

"Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, με πολλή επιμονή. Από πάρα πολύ μικρή έχω πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου. Επειδή είμαι παιδί των 90s με επηρέαζαν πολύ τα super models, που ειδικά τότε ήταν όλα "κρεμάστρα".

Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω να το έχω ολοκληρώσει τελείως αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει.

Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μια αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στην Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκισιματάκι στο έντερο, μου είχε πει ότι από αυτό θα έβγαιναν πάρα πολλές τοξίνες και αύριο μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο.

Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα την οποία συμπλήρωσε με μια αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτή την δίαιτα ωστόσο, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Ακόμη και τώρα. Στην ουσία κόβεις τα πάντα.

Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, κόβεις όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως.

Είναι μια δίαιτα πολύ σκληρή. Ούτε καφές, ούτε αλκοόλ επιτρέπονται. Αυτό γίνεται για να γίνει μια αποτοξίνωση στον οργανισμό σου. Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου, δεν λέω θα φάω και την σοκολάτα μου, αλλά εντάξει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ