Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ποζάρει στο φακό γνωστής φωτογράφου φορώντας παλτό MI-RŌ

Η μία empowring ανάρτηση διαδέχεται την άλλη στο προφίλ της 35χρονης που πλέον ασχολείται ενεργά με τα κοινωνικά ζητήματα και μέσω podcast.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μια ακόμη ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είναι πλέον γνωστό ότι λατρεύει τη μόδα. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που είχε πει και η ίδια όταν βρέθηκε στην επίδειξη του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου με την Αννίτα Ναθαναήλ στο πλαίσιο του Athens Xclusive Designers Week.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ποζάρει με παλτό MI-RŌ και εντυπωσιάζει με την κομψότητά της

Η 35χρονη γυναίκα που πλέον αποτελεί σύμβολο γενναιότητας και δυναμισμού, έχει καταφέρει να αποδείξει ότι, αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Έτσι, χωρίς να έχει χάσει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της ακόμη και μετά από σειρά χειρουργείων (πρόσφατα μάλιστα υποβλήθηκε και στο δέκατο και πολύ κρίσιμο χειρουργείο της), εξακολουθεί να είναι δραστήρια και να ασχολείται με όσα τη γεμίζουν.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η πρώτη φωτογραφία μετά το νέο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Το πρωί της Πέμπτης 10/2 λοιπόν, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που δεν άργησε να αποσπάσει αμέσως χιλιάδες likes. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την chic εμφάνιση που πραγματοποίησε για ακόμη μια φορά επιλέγοντας ένα μπλε παλτό του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ, το οποίο συνδύασε με το αγαπημένο της item- το καπέλο- και ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες.

Ποζάροντας στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη, έγραψε στη λεζάντα της:

Αγαπημένοι μου @mirodesigners ευχαριστώ για το υπέροχο αυτό παλτό.💕 Ευτυχώς που η φοβερή μας φίλη @olympiakrasagaki 📸 δεν έχασε την ευκαιρία και με… "έστησε" στον τοίχο 😄

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ποζάρει με παλτό MI-RŌ και εντυπωσιάζει με την κομψότητά της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ