Follow us

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη | Ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τον Πάνο Νάτση (βίντεο)

"Τελευταία φορά τον είδα στις 3:45 εκείνο το βράδυ - Είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε κράνος".

Ταβουλάρη και Νάτσης Instagram

Η πρώτη παράσταση του "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του" χωρίς τον Πάνο Νάτση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/2 στο θέατρο Ήβη. Ο ηθοποιός που έχασε τη ζωή του πριν από δύο εβδομάδες σε τροχαίο δυστύχημα στα 31 του μόλις χρόνια, διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με αρκετά από τα μέλη του θιάσου, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η βραδιά λοιπόν ήταν αφιερωμένη σε εκείνον, με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη να μιλούν συγκινημένοι για τον αδικοχαμένο συνάδελφό τους, πάνω στην σκηνή.

Πάνος Νάτσης | Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του, 12 ημέρες μετά τον θάνατό του (βίντεο)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε:

Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου, που δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο, με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση είναι όλα αυτά διδάγματα για να μην κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά.

Με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη να προσθέτει:

Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν στις 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Και είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος και όλα αυτά και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη την μέρα πολύ όμορφα.

Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί γιατί συνήθως όταν μαζευόμαστε και παίζουμε τσακωνόμαστε για τους κανόνες των παιχνιδιών και τέτοια… Θέλω να του ευχηθώ να είναι, αν είναι κάπου- γιατί με παρηγορεί να ξέρω ότι βρίσκεται κάπου όμορφα. Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει και κάνει πλάκα και ότι συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε εδώ.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη | Ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τον Πάνο Νάτση (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ