Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου σε Δήμητρα Ματσούκα | "Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;"

"Σήμερα λοιπόν, αθωώσαμε μόνοι μας αυτόν. Αύριο ποιον;"

Χρηστίδου Ματσουκα NDP

Τις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" και τη Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει (όχι τυχαία) η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha και μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα #metoo και το τεκμήριο της αθωότητας.

Τότε ήταν που είπε αναφερόμενη στην υπόθεση του Νίκου Στραβοπόδη: "Αχ μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή του θέματος, γιατί μόνο κακό έχει κάνει και έχει αδικηθεί τα μάλα αυτός ο άνθρωπος και είναι αμαρτία και αδικία".

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν η οποία ήταν εκείνη που την περσινή σεζόν είχε φιλοξενήσει την καταγγελία αυτή στην εκπομπή της, έγραψε μέσω ενός μακροσκελούς Instagram story της:

Πριν από λίγο στο #kalytera σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα στη Ναταλία Γερμανού έγινε αναφορά μιας υπόθεσης που έτυχε να φιλοξενήσουμε πέρσι στην εκπομπή. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκε σαν παράδειγμα άδικης συκοφάντησης ηθοποιού που εν τέλει αθωώθηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ονοματεπώνυμό του στον αέρα.

Σε σχέση με την υπόθεση αυτή loip;on αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση ακριβώς αναφέρεστε; Από όσο ξέρω, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καμιά δίκη. Το αδίκημα θεωρήθηκε παραγεγραμμένο. Όπως τόσα άλλα, ακόμη κι αυτό της υπόθεσης της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το τεκμήριο της αθωότητας ισχυρίζομαι κι εγώ πως το υπερασπίζομαι με σθένος και θα συνεχίσω να το κάνω. Μέσα από δηλώσεις όμως σαν αυτές αναρωτιέμαι.

Αν υπάρξει αθώωση στα επερχόμενα δικαστήρια που όντως θα πραγματοποιηθούν, πόσοι από εμάς είμαστε έτοιμοι να τους αθωώσουμε πραγματικά και μέσα μας; Και πόσοι θα σηκώσουν το πανό της άδικης διαπόμπευσης; Και όσοι δεν εκδικαστούν ποτέ; Είναι αθώοι; Σήμερα λοιπόν, αθωώσαμε μόνοι μας αυτόν. Αύριο ποιον;

Σίσσυ Χρηστίδου σε Δήμητρα Ματσούκα | "Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;"

Σίσσυ Χρηστίδου σε Δήμητρα Ματσούκα | "Αναρωτιέμαι σε ποια αθώωση αναφέρεστε;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ