Follow us

Σοφία Παυλίδου | Απαντά για την ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού με τον Μάνο Παπαγιάννη

Κατηγορούμενη στην υπόθεση βιαιοπραγίας η ηθοποιός.

Σοφία Παυλίδου NDP

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έδωσε την απάντησή της η Σοφία Παυλίδου για την ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού με τον Μάνο Παπαγιάννη. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της, διευκρίνισε ότι καθυστέρησε να οριστεί η δικάσιμος από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Μάλιστα, κατηγόρησε την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης | Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού: Κατηγορούμενη η ηθοποιός (βίντεο)

H απάντηση της Σοφίας Παυλίδου

Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη- καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου ποινικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019.

Ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε σχεδόν τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο "θυματοποίησης του δράστη”, δεδομένης της μη εξαρτήσεως των δύο δικογραφιών, αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022.

Σοφία Παυλίδου | Απαντά για την ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού με τον Μάνο Παπαγιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ