Follow us

Leni Klum | Η ρομαντική φωτογραφία της κόρης της Heidi Klum με τον σύντροφό της

Το 17χρονο μοντέλο αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει σχέση με τον Aris Rachevsky.

MissBloom TEAM
Leni Klum Splash News/Ideal Image

Με το Instagram feed μας να γεμίζει από φωτογραφίες με αγκαλιές, φιλιά, σοκολατάκια και καρδούλες, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όλοι οι διάσημοι που βρίσκονται αυτή την περίοδο σε σχέση, θέλησαν να μας δώσουν μία γεύση από την προσωπική τους ζωή. Στο ίδιο mood, η Leni Klum, η κόρη της Heidi Klum, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Διάβασε επίσης: Heidi Klum | Η συμβούλη που έδωσε στην κόρη της, Leni, για την καριέρα της

Το 17χρονο μοντέλο, που πρόσφατα έκανε δυναμικό ντεμπούτο στις πασαρέλες διάσημων οίκων και στα editorial μόδας, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της μητέρας της, ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της, Aris Rachevsky, αποκαλύπτοντας μάλιστα πόσο καιρό είναι μαζί σε σχέση.

Loading...

"Τρίτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί σου", έγραψε το μοντέλο, υπονοώντας πως είναι μαζί περίπου 3 χρόνια. Ειδικότερα, η Klum είχε αναρτήσει και πέρσι μία φωτογραφία στα stories κάνοντας tag τον αγαπημένο της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Klum ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, αφού πέρα από τα επιτεύγματά της στον χώρο της μόδας, μοιράζεται με τους followers της και προσωπικές της στιγμές.

Loading...

Πρόσφατα, το μοντέλο πήρε την απόφαση να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, από την ξανθιά απόχρωση που την έχουμε συνηθίσει σε μία ζεστή καστανή, που της πάει πάρα πολύ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ