Follow us

Ευριδίκη - Μπομπ Κατσιώνης | Στιγμιότυπα από το cozy και φιλόξενο σπίτι του ζευγαριού

Κυριαρχεί η λιτή διακόσμηση αλλά και ένα ροκ vibe στον χώρο.

Ευριδίκη

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη σχέση της Ευριδίκης με τον Μπομπ Κατσιώνη, αυτό είναι ο πηγαίος, αληθινός έρωτας. Κι αυτό εύκολα μπορείς να το διαπιστώσεις με ένα γρήγορο scroll down στο προφίλ της τραγουδίστριας, αφού αφενός οι κοινές τους φωτογραφίες γεμίζουν σχεδόν όλο το feed της, αφετέρου διαγράφεται ξεκάθαρα η απέραντη ευτυχία στα πρόσωπα και των δυο τους.

Ευριδίκη - Μπομπ Κατσιώνης | Αναβίωσαν τη φωτογραφία της αφίσας από την ταινία "A star is born"

Ο γάμος τους, τελεσθείς το καλοκαίρι του ᾽19, μετράει σχεδόν 3 χρόνια και εύκολα μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Οι δυο τους στεγάζουν την αγάπη τους σε ένα πολύ cozy και ζεστό σπίτι στο Νέο Ψυχικό, όπου κυριαρχεί ο ζωηρός φωτισμός και η λιτή διακόσμηση. Ως ένα κατεξοχήν μουσικό ζευγάρι, με καταξιωμένη πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, είναι φυσικό να έχουν διαμορφώσει στο σπίτι τους έναν χώρο όπου και οι δύο τους θα καταφεύγουν για συγγραφή μουσικής ή για να κάνουν κάθε είδους πρόβες, πράγμα που έκαναν κατά κόρον, ιδίως κατά τη διάρκεια των lockdowns.

Η όλη διάθεση που αποπνέουν οι χώροι του σπιτιού τους είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε κάθε φορά και στον δικό τους αέρα: ένα έντονο ροκ vibe και μια εντυπωσιακή ζωντάνια.

Ανάμεσα στις αμέτρητες, κοινές selfies τους, βρήκαμε και μερικά στιγμιότυπα από τον όμορφο, φιλόξενο χώρο τους:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ