Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Ο Γιώργος Λιάγκας παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει ότι δεν του ταιριάζει"

"Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας" είπε μεταξύ άλλων.

Τσιμτσιλή Λιάγκας NDP

Την στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, Happy Day.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την προβολή των δηλώσεων του Σπύρου Μπιμπίλα που βρέθηκε καλεσμένος στο γεγονός, η παρουσιάστρια και η παρέα της κατέθεσαν τη δική τους άποψη σχετικά με την έκταση που έχει δοθεί στο θέμα.

Για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις "και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται.

Και προσέθεσε παρομοιάζοντας τα λεγόμενά του με τον Γιώργο Λιάγκα:

Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει "δεν μου ταιριάζει”. Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε ένα θέμα 10 ημέρες και να πω "δεν μου ταιριάζει”.

Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά…".

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στο "Πρωινό" για το πολυσυζητημένο ζευγάρι:

"Με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές. Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε.

Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ