Follow us

Ελένη Μενεγάκη | "Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα"

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα κιλά της και τις "δίαιτες" που λέγεται πως ακολουθεί.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Μια αποκάλυψη για τη διατροφή της αλλά και τη σχέση της με τα κιλά έκανε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2, μέσα από την εκπομπή της. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την Jennifer Aniston που δήλωσε ότι τρώει την ίδια σαλάτα για περισσότερα από 10 χρόνια, η παρουσιάστρια μίλησε για τη δική της διατροφή.

Ελένη Μενεγάκη | "Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα"

Όπως είπε, επισκέφθηκε διαιτολόγο μόνο στις εγκυμοσύνες της ενώ οι δίαιτες που κατα καιρούς κυκλοφορεί πως ακολουθεί, δεν είναι αληθινές.

Τι χτένισμα να κάνω στο γραφείο; Η Ελένη Μενεγάκη προτείνει 5 chic χτενίσματα για κάθε ημέρα

Αν κάτι απασχολεί όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας, αγόρια ή κορίτσια, είναι το θέμα του "θέλω να αδυνατίσω”. Γι’ αυτό και πολλές φορές συναντάμε προτάσεις χωρίς να υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Για παράδειγμα είναι άλλο πράγμα να θέλει να αδυνατίσει ο Δημήτρης σήμερα ή ο Δημήτρης του χθες. Άλλο πράγμα εγώ, άλλο πράγμα ο Σάββας.

Γι’ αυτό σας έχω πει τόσες φορές, όπου διαβάζετε η "δίαιτα της Ελένης” μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το, φύγετε. Ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις; Γιατί; Τι χρειάζεται να κάνεις; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή απλά θέλεις να έχεις το τέλειο σώμα από πάνω μεχρι κάτω;

Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη αλλά αυτό του τύπου "βλέπω κάτι εδώ, μια κουκίδα εκεί”, όχι. Να υπάρχει θέμα ναι, να έχεις ξεφύγει από το βάρος σου ναι. Σας το λέω έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές εντελώς ψεύτικες δίαιτες. Λένε η δίαιτα της Μενεγάκη. Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο. Ποτέ άλλοτε".

Ελένη Μενεγάκη | "Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ