Follow us

Αlina Kabaeva | Η ιστορία της Ρωσίδας Ολυμπιονίκη και ερωμένης του Vladimir Putin

Τα μετάλλια και η μυστηριώδης εξαφάνιση.

MissBloom TEAM
alina EPA PHOTO/EFE/JAVIER CEBOLLADA//

Ήταν ένα σπάνιο ταλέντο της ρυθμικής γυμναστικής, που δύσκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει. Η "πιο ευλύγιστη γυναίκα της Ρωσίας" ήταν μία ικανή αθλήτρια η οποία συνδύαζε το ταλέντο με το κάλλος. Οι άντρες την είχαν ερωτευτεί, οι γυναίκες τη θαύμαζαν – είχα πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να τη χαζεύω – και εκείνη απλώς παρέμενε αψεγάδιαστη, να εκτελεί με ακρίβεια τις ασκήσεις της και να μαζεύει μετάλλια.

Η Αlina Kabaeva, σήμερα 37 ετών, γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν από Τάταρο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα. Από πολύ μικρή ηλικία, και πιο συγκεκριμένα σε ηλικία τριών ετών, η Αlina ήρθε σε επαφή με την ρυθμική γυμναστική, ενώ στην εφηβεία της μετακόμισε με τη μητέρα της στην Ρωσία.

Το ντεμπούτο της σε διεθνή αγώνα έγινε το 1996 ενώ δύο χρόνια μετά κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Έκτοτε, το άστρο της άρχισε να λάμπει, μιας και όλος ο κόσμος μιλούσε για το ευλύγιστο κορίτσι με την εντυπωσιακή ομορφιά. Το 2000 στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϋ κατακτά το αργυρό μετάλλιο, ενώ στους επόμενους αγώνες, αυτούς της Αθήνας το 2004, κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ