Follow us

Περικλής Κονδυλάτος | Η αντίδρασή του μετά την αποκάλυψη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον πατέρα της

"Εγώ χαίρομαι που δεν συγχώρεσα τα ασυγχώρητα".

Περικλής Κονδυλάτος NDP

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε σε πρόσφατο επεισόδιο του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με αφορμή το έπαθλο της επικοινωνίας. Το 28χρονο μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα της, τη σχέση της μαζί του, αλλά και τον εθισμό του.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σκόπιμα δεν έχει δώσει στην παραγωγή το τηλέφωνό του, καθώς δεν έχουν καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια:

Δεν είχα δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, πριν το Survivor. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του. Το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα, πάρα πολλές φορές, υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται.

Αυτό είναι μια αρρώστια που μπορεί να ξεπεραστεί με την αγάπη.

Eίχα μια άρνηση όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό του γιατί η επαφή μαζί του μου θύμισε όλα τα αρνητικά που είχα περάσει. Μεγαλώνοντας έγινα εγωίστρια, σκληρή και ανεξάρτητη. Νομίζω πρέπει να το αλλάξω αυτό. Πρέπει να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους και πρέπει να συγχωρώ.

Survivor | H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ξεσπά σε δάκρυα, αναφερόμενη στον εθισμό του πατέρα της

Μετά την προβολή του αποσπάσματος λοιπόν, ο Περικλής Κονδυλάτος που επίσης δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον μπαμπά του, ανέβασε την εξομολόγηση της Ναυσικάς στον προσωπικό του λογαριασμό και σημείωσε: "Εγώ χαίρομαι που δεν συγχώρεσα τα ασυγχώρητα".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ