Follow us

Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού - Νίκος Ψαρράς | Η κοινή ανακοίνωση για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη

"Απαιτεί να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. - Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει".

MissBloom TEAM
Ζέτα Δούκα - Δώρα Χρυσικού - Νίκος Ψαρράς | Η κοινή ανακοίνωση για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη NDP

Στην αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης θέλησαν να απαντήσουν με μια από κοινού ανακοίνωση η Ζέτα Δούκα, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς με σχετική ανακοίνωση στα social media.

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Κιμούλης | Η απάντηση της Δώρας Χρυσικού για την αγωγή του ηθοποιού: "Ανάρμοστο να ρωτάμε ακόμα "γιατί τώρα""

Να αναφέρουμε ότι όπως έγινε γνωστό στις 26/2, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ζητά με την αγωγή του αποζημίωση από τους τρεις συναδέλφους του. Πιο συγκεκριμένα, ζητά να του καταβάλλουν ο καθένας από ένα διαφορετικό χρηματικό ποσό (250.000 η Ζέτα Δούκα, 125.000 η Δώρα Χρυσικού και 125.000 ο Νίκος Ψαρράς) για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί και για την ηθική βλάβη. Συνολικά το ποσό ανέρχεται στα 731.227,80.

Οι τρεις ηθοποιοί μέσω των social media απάντησαν το εξής:

Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμηση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να "ακυρώσει" την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ζέτα Δούκα

Δώρα Χρυσικού

Νίκος Ψαρράς

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ