Follow us

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη | "Η Ζέτα Δούκα είχε καλέσει ασθενοφόρο γιατί είχε αρρωστήσει"

Η απάντησή της για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη.

MissBloom TEAM
Δώρα Χρυσικού NDP

Τη δική της απάντηση στις αγωγές που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης θέλησε να δώσει η Δώρα Χρυσικού. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, έναν χρόνο μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του, απάντησε καταθέτοντας αγωγές και ζητώντας χρηματική αποζημίωση τόσο από την ίδια, όσο και από τη Δώρα Χρυσικού, τον Νίκο Ψαρρά αλλά και το ΣΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κιμούλης συγκεκριμένα κατέθεσε δύο αγωγές στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας με τις οποίες ζητάει την καταβολή αποζημιώσεων για την περιουσιακή και ηθική βλάβη που υπέστη.

Η Δώρα Χρυσικού λοιπόν (από την οποία ζητά το ποσό των 125.00 ευρώ), είπε στη Ναταλία Γερμανού και τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha:

Δεν έχω διαβάσει ακόμα την αγωγή γιατί ήμουν στην Κύπρο, οπότε δεν θα μιλήσω για το νομικό πλαίσιο γιατί δεν το ξέρω. Θέλω όμως να πω κάτι ακούγοντας τον κ. Καπερνάρο. Μετά από αυτό το κύμα που έχει γίνει με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε ακόμη για αν το θυμήθηκε μετά από 13 χρόνια.

Επίσης είναι άκομψο να λέμε αν μια γυναίκα είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχθηκε ή δε δέχθηκε κακοποίηση. Όπως δε γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα διακρίσεις.

Είναι ανάρμοστο να ακούμε για ένα περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά μας, ότι δεν συνέβη. Θέλω να ρωτήσω ποιος άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση, γιατί καταγγέλλει μετά από χρόνια αυτό το πράγμα που συνέβη; Για να ζητήσει δημοσιότητα; Γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει; Αυτήν τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει ανοιχτά αυτιά για να ακούσει.

Εμείς είμαστε μια αγκαλιά και νιώθουμε ότι κάνουμε ηθικά αυτό που πρέπει. Βλέπετε κάποιες από τις καταγγελίες, να έγιναν τον καιρό που συνέβη; Αυτοί οι άνθρωποι το κουβαλούν μέσα τους, δεν το θυμήθηκαν ξαφνικά. Η κυρία Δούκα κάλεσε και το ασθενοφόρο κάποια στιγμή γιατί είχε αρρωστήσει. Με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε και θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση.

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη | "Η Ζέτα Δούκα είχε καλέσει ασθενοφόρο γιατί είχε αρρωστήσει"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ