Follow us

Μαριέττα Γιαννάκου | Συγκινεί ο πρώην σύζυγός της - "Η κόρη μας γνωρίζει πως έφυγε"

"Θέλω να την αποχαιρετήσω έτσι όπως την ήξερα. Περήφανη, όμορφη και χαμογελαστή. Όχι όπως την έβλεπα τον τελευταίο καιρό".

Μαριέττα Γιαννάκου NDP

Από τη ζωή "έφυγε" σε ηλικία 71 ετών η Μαριέττα Γιαννάκου την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου , βυθίζοντας σε θλίψη τον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας. Μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα, ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της, αναφέρθηκε στην επί 20 περίπου χρόνια συνοδοιπόρο ζωής του, με τα πιο τρυφερά λόγια.

Πέθανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου

Προβαίνοντας σε μια κατάθεση ψυχής, ο Παναγιώτης Κουτσίκος περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια την προσωπικότητα και τν στάση ζωής της.

Όλη της η ζωή ήταν ζωή προσφοράς και αγάπης, στους συγγενείς, στους συνεργάτες, σε μένα και όλο τον κόσμο. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια περίπου. Είχαμε χάσει 3 ποδιά. Στο τέλος μας χάρισε ο Θεός.

Η κόρη μας γνωρίζει πως έφυγε. Πήγα εγώ και της το είπα χθες το βράδυ αργά. Μιλήσαμε μέχρι το βράδυ. Αλίμονο σε αυτόν που φεύγει. Είναι ο πατέρας της εδώ. Όλα όσα είχε από τη μαμά της, τα έχει από εμένα. Δεν έχει στερηθεί ποτέ. Εμείς με τη Μαριέττα είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση, δε μας χώριζε τίποτα. Δε χωρίσαμε για ουσιαστικούς λόγους, χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Δεν βλεπόμασταν. Αυτός ήταν και ο λόγος που χωρίσαμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Θέλω να την αποχαιρετήσω έτσι όπως την ήξερα. Περήφανη, όμορφη και χαμογελαστή. Όχι όπως την έβλεπα τον τελευταίο καιρό.

Μαριέττα Γιαννάκου | Συγκινεί ο πρώην σύζυγός της - "Η κόρη μας γνωρίζει πως έφυγε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ