Follow us

Μάνια Ντέλου | "Έχω πάρει 20 κιλά, επειδή δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο"

Η πρώην Μις Ελλάς και νυν pastry chef σε μια σπάνια εξομολόγηση.

Μάνια Ντέλου | Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της, τον χωρισμό, το μόντελινκ και τα κιλά που πήρε NDP

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μάνια Ντέλου στην εκπομπή "Ελένη” και τη Δήμητρα Καλφούντζου. Η πρώην Μις Ελλάς και pastry chef μίλησε και για την περίοδο που έκανε μόντελινγκ (από τα 13 μέχρι τα 22 της), ενώ αναφέρθηκε και στα δίδυμα παιδιά της που είναι πια 18 ετών και τη σχέση που έχει μαζί τους.

Δεν είμαι καταπιεστική μάνα, γουστάρω να ακούω τις ιστορίες τους και το πώς περνάνε. Έχω φυσικά άγχος για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια και να απολαύσω.

Τα νέα κορίτσια πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που βλέπουν στο Instagram δεν είναι αληθινό. Ξεκίνησα στα 13 το μόντελινγκ κι έφυγα στα 22. Είχα προλάβει να κάνω τον κύκλο μου. Σταμάτησα το modelling γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά, τα λατρεύω. Ζω για τα παιδιά, έχω κόλλημα. Οπότε για μένα ήταν πολύ σημαντικό που εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου.

Έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει. Πρέπει να τα χάσω, τι να κάνω τώρα να σου πω ψέματα; Γιατί δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο, γιατί χαλάρωσα...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ