Follow us

Νίκος Δένδιας | Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τον μπέρδεψε με τον Νίκο Βέρτη

Και εξέφρασε στον Νίκο Βέρτη τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία.

Νίκος Δένδιας | Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τον μπέρδεψε με τον Νίκο Βέρτη NDP

Τους "Νίκους" μπέρδεψε η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών, Liz Truss, προκαλώντας κύμα γέλιου στα social media. Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν η πολιτικός συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό της, Νίκο Δένδια, προκειμένου να συζητήσουν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από τη συνάντηση αυτή στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Ωστόσο, δεν προσέθεσε με ετικέτα τον σωστό Νίκο ταγάροντας τον λογαριασμό του Νίκου Δένδια, αλλά εκείνο του συνονόματού του, Νίκου Βέρτη.

Νίκος Δένδιας | Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τον μπέρδεψε με τον Νίκο Βέρτη

"Βρετανία και Ελλάδα ενωμένες καταδικάζουν τη βάρβαρη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και απομονώνουν τη Ρωσία στη διεθνή σκηνή. Εξέφρασα στον Νίκο Βέρτη τα συλληπητήριά μου για τον θάνατο των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία και συμφωνήσαμε να συσπειρώσουμε τους εταίρους μας για να λογοδοτήσει η Ρωσία” σημείωσε στο post η Liz Truss.

Νίκος Δένδιας | Η Βρετανίδα ΥΠΕΞ τον μπέρδεψε με τον Νίκο Βέρτη

Αν και σύντομα αντιλήφθηκε το λάθος της και προέβη σε άμεση διόρθωσή του, το παραπάνω στιγμιότυπο είχε ήδη προλάβει να γίνει αντιληπτό από τους "άγρυπνους" χρήστες του Twitter και έγινε viral.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ