Follow us

Θάνος Καλλίρης | "Όταν είχα σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, δεν την ήξεραν"

"Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν": Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού.

MissBloom TEAM
Γερμανού Καλλίρης NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του "The2NightShow" βρέθηκε το βράδυ της της Τετάρτης ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος μεταξύ των άλλων, σχολίασε και την τότε σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο τραγουδιστής, μίλησε για την καριέρα του, για την οικογένειά του, για τις επιτυχίες του, και τις αποτυχίες του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην σύντροφό του Ναταλία Γερμανού και στα χρόνια που έζησαν μαζί. Αστειευόμενος, ο Θάνος Καλλίρης χαρακτήρισε τα χρόνια που ήταν μαζί σκλαβιά και είπε ακόμη πως όταν ήταν ζευγάρι, τη Ναταλία δεν την ήξεραν. Η Ναταλία σαφώς και δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του τραγουδιστή. Με τον γνωστό έξυπνο, χιουμοριστικό και ακομπλεξάριστο της τρόπο απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαρισμού στο Twitter

Ναταλία Γερμανού | "Όσα χρόνια και αν περάσουν θα είμαι για κάποιους αυτή που της αρέσουν οι μικρότεροι άντρες"

"Ήμασταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιά εεε… ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε" αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ