Follow us

Ελένη Ψυχούλη | Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της και παραδέχεται πως της είναι δύσκολο να μοιράζεται τη ζωή της

"Ανακαλύπτω κάτι συγκινητικά υπέροχο και πολύ μεγάλο, το να ζεις για σένα".

MissBloom TEAM
Ελένη Ψυχούλη

Στην εκπομπή Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για τη νέα της ζωή μετά τον πρόσφατο χωρισμό από τον σύντροφό της, αλλά και για τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη "για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια".

Ελένη Ψυχούλη | "Αυτό που φοράω κάνει 3,90 και είναι από το κινέζικο"

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ψυχούλη δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που αναρωτιέται τι θέλει να φάει, ούτως ώστε να μαγειρέψει για τον εαυτό της και όχι για κάποιον άλλον, όπως συνήθιζε πάντα να κάνει. Στη συνέχεια, ανέφερε πως πλέον της είναι δύσκολο να μοιραστεί τη ζωή της καθώς ναι μεν έχει ταλέντο στον έρωτα, της λείπει όμως το γονίδιο της συντροφικότητας. Τέλος, σχετικά με τις δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη, είπε πως προτιμάει να ψωνίζει με 1,50 ευρώ γιατί το ντύσιμο για εκείνη, είναι θέμα styling.

"Ανακαλύπτω κάτι συγκινητικά υπέροχο και πολύ μεγάλο, το να ζεις για σένα. Αν σκεφτείς τη ζωή μας, σπάνια συμβαίνει αυτό το πράγμα. Εγώ αυτή τη στιγμή δε φροντίζω κανέναν και είναι συγκλονιστικό. Ξεκινάω από τα απλά καθημερινά πράγματα και ρωτάω τον εαυτό μου τι θέλω να φάω, πάντοτε μαγείρευα για κάποιον άλλον".

"Κατάλαβα με τα χρόνια ότι έχω το ταλέντο στον έρωτα, αλλά δεν έχω το γονίδιο της συντροφικότητας. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μοιραστώ τη ζωή μου. Και χαίρομαι που το λέω γιατί παλιά κάτι τέτοιο ήταν ταμπού".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ