Follow us

Ελένη Μενεγάκη | 'Δεν είναι εύκολο να συζητάς για το θάνατο'

"Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, μέχρι πρόσφατα".

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Στην εκπομπή Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρς (14/03) η Κατερίνα Λέχου η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Πονηρό Πνεύμα". Με αφορμή την παράσταση αυτή, οι δύο γυναίκες μίλησαν για τον θάνατο.

H Ελένη Μενεγάκη "αποχαιρετά" τον Δημήτρη Κοντομηνά | "Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι"

Η Κατερίνα Λέχου, υποστήριξε πως το να συζητάς για το θάνατο κάνει πιο ωραία τη ζωή με την Ελένη να απορεί. Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια συμφώνησε με την ηθοποιό ότι πράγματι, η συνειδητοποίηση του θανάτου βοηθάει στο να μην είμαστε αναβλητικοί. Καθώς η κάθε μας στιγμή είναι σημαντική και αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι το τώρα.

"Το κομμάτι θάνατος δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό. Μέχρι πρόσφατα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια που αρχίζουν και φεύγουν από τον περίγυρό μας διαφορετικών ηλικιών άνθρωποι, είναι η πρώτη φορά που αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Έχει να κάνει και με την ηλικία βέβαια.

Αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως πραγματικά σε αυτόν τον κόσμο και να θέλουμε δε μπορούμε να κάτσουμε για πάντα. Ο καθένας μας έχει τον χρόνο του, τη διαδρομή του, και κάποια στιγμή που θα φύγει. Δεν είναι ότι εύκολα συζητάς για τον θάνατο" είπε η Ελένη Μενεγάκη

Με την Κατερίνα Λέχου να απαντά "Δεν συζητάς εύκολα για τον θάνατο, δεν μπορείς όμως και να το απεμπολήσεις και να κάνεις σαν να μην υπάρχει. Αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι θα ζήσω μέχρι 80 ετών, θα ξέρεις πώς μπορείς να τα κάνεις αυτά τα 80 χρόνια σημαντικά. Την κάνει σημαντική και όμορφη τη ζωή η γνώση του θανάτου" .

"Έλα όμως που δεν μου ακούγεται καλά στο αφτί" ανταπάντησε η παρουσιάστρια του Mega.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ