Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προκάλεσε το Survivor και συνεχίζει να την ταλαιπωρεί 5 χρόνια μετά

Η ίδια, έχει δηλώσει πως θα συμμετείχε ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης εάν της γινόταν πρόταση.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Ήταν μάλιστα η τελευταία γυναίκα που είχε μείνει και η αλήθεια είναι πως οι αγωνιστικές της δυνατότητες, θα μπορούσαν να της έχουν χαρίσει το έπαθλο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Ξεκίνησε τις προπονήσεις ενόψει καλοκαιριού

Η πρώην αθλητικογράφος, μιλάει πολύ συχνά στις συνεντεύξεις της για το εν λόγω ριάλιτι επιβίωσης, ενώ πάντα αναφέρεται σε αυτό με νοσταλγία και αγάπη. Έχει επίσης μιλήσει πολλές φορές, ανοιχτά, για τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσε η συμμετοχή της στο παιχνίδι. Χθες λοιπόν, η Ευρυδίκη ενημέρωσε τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως θα επισκεφτεί τον ορθοπεδικό της, ούτως ώστε να δει τι γίνεται με τον αυχένα της. Λίγο αφότου πήρε τα αποτελέσματα, είπε πως πρέπει να κάνει δύο μαγνητικές στον αυχένα και στο γόνατό της, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία με πάρα πολλά χάπια. Συγκεκριμένα, είπε :

"Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι".

Δες τις σχετικές αναρτήσεις :

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της προκάλεσε το Survivor και συνεχίζει να την ταλαιπωρεί 5 χρόνια μετά
Ευρυδίκη Βαλαβάνη instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ