Follow us

Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου | "Έχει μια σπάνια ομορφιά που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί"

Ο γνωστός καλλιτέχνης "έλιωνε" καθώς μιλούσε για τη σύζυγό του.

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας NDP

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Dot", όπου έδωσε μια εφ᾽όλης της ύλης συνέντευξη στους Νάντια Μπουλέ και Μίνωα Θεοχάρη: Μίλησε για τα επαγγελματικά του, για τη δύσκολη περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, και φυσικά, για την Τόνια Σωτηροπούλου.

Ιδίως για τη σύντροφο της ζωής του, αποκάλυψε ότι είχε καταλάβει σχεδόν από το πρώτο τους ραντεβού ότι αυτή ήταν η ιδανική γυναίκα στο πλευρό της οποίας θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του.

Πιο αναλυτικά, είπε:

"Αισθανόμουν και πριν τον γάμο ότι ήμουν με τη σύντροφο της ζωής μου, με τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε μαζί για το υπόλοιπο. Συνυπάρχουμε, αλλά είμαστε αυτόνομοι και μοναδικοί. Είμαστε καλά και είμαστε μαζί. Το κάναμε αυτό γιατί θέλαμε ένα ωραίο πάρτι με τους φίλους μας. Ήθελα να κάνω μια γιορτή, να 'σπάσω' τη μαυρίλα και να κάνω χαμό με τον άνθρωπό μου και να ζήσουμε κάτι ωραίο. Κατάλαβα ότι η θνητότητα της ζωής μας είναι μπροστά μας για αυτό ας πούμε το σιγάω σε αυτούς που πρέπει, ας παντρευτούμε αυτούς που θέλουμε, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι ευτυχισμένος αυτός που είναι δίπλα μας…

Όταν είδα την Τόνια κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Όταν βγήκαμε πρώτη φορά το κατάλαβα. Ήταν πολύ πνευματώδης, με αυτή την σπάνια ομορφιά που όμοια της δεν έχω ξαναδεί. Είχε χιούμορ, ήταν ζεστή, ευαίσθητη και μάχιμη πολιτικοκοινωνικά. Συνδύασε όλα αυτά που με γοητεύουν", δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Τόνια Σωτηροπούλου | "Μα μόνη σου ανέβασες φωτογραφίες από τον γάμο σου κούκλα μου. Εσύ μου το σερβίρεις"

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου | "Έχει μια σπάνια ομορφιά που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ