Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Δέχτηκε επίθεση στο Instagram με αφορμή ένα γλυκό

"Προκαλείς με αυτό το ποστ γιατί οι ανεμβολίαστοι δύο χρόνια δεν μπορούν να μπουν σε ένα μαγαζί να φάνε ένα γλυκό".

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία από τις λίγες, αν οχι η μοναδική, που απαντά σε σχόλια αρνητικά, και πάντα με επιχειρήματα. Χθες, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έλαβε πολλά σχόλια αρνητικά και ίσως άτοπα, στα οποία φυσικά και απάντησε.

Ελεονώρα Μελέτη | Η αμφιλεγόμενη skincare συνήθειά της, που θα πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ

Η Ελεονώρα ανέβασε μία φωτογραφία που απαθανατίζει την ίδια, λίγο πριν εκείνη φάει ένα γλυκό. Στην περιγραφή της φωτογραφίας έγραψε :

"Τη βλέπεις τη μαρέγκα που σκάει στο χειλάκι ε; Ε μετά έσκασε κ το χειλάκι ένα χαμόγελο ευτυχίας, μόλις αυτός ο επίγειος παράδεισος που στριμώχνεται στο πορσελάνινο vintage πιάτο, πλημμύρισε σαν τσουνάμι τους αποσβολωμένους γευστικούς μου κάλυκες. Όχι. Αυτό το λαχταριστό κομμάτι τούρτα δεν είναι prop μιας life style φωτογραφίας με το κορίτσι να αδιαφορεί για το γλυκό μετά το πολυπόθητο "κλικ". Το κορίτσι αδιαφορεί για το "κλικ" κ καταβροχθίζει το γλυκό με επιφωνήματα ηδονής. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το γλυκό. Εγώ το ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε. Rip γλυκό"

Τα αρνητικά σχολια πήραν φωτιά, με τους followers της να κάνουν λόγο για προκλητικές αναρτήσεις, συσχετίζοντας το ποστ με τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τη φτώχεια, με τα ταξίδια της παρουσιάστριας αλλά και με τα εμβόλια. Η Ελεονώρα φυσικά και δεν άφησε ασχολίαστα τα σχόλια αυτά. Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε ένα story, δίνοντας τη δίκη της απάντηση.
Ελεονώρα Μελέτη | Δέχτηκε επίθεση στο Instagram με αφορμή ένα γλυκό

Δες τις σχετικές αναρτήσεις :

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ