Follow us

Αλίκη Δανέζη – Knutsen | Γνωρίστε τη σύζυγο του Γιάννη Στάνκογλου

Όπως ο ίδιος λέει, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά με την τρίτη.

MissBloom TEAM
Γιάννης Στανκογλου Αλίκη Δανεζη NDP

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς που έχουμε στη χώρα μας. Για την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε πολλά πράγματα, δεν είναι όμως λίγες οι φορές που ο ηθοποιός μάς έχει συγκινήσει αναφερόμενος στη γυναίκα του και στα παιδιά του.

Γιάννης Στάνκογλου | "Επειδή σου αρέσουν οι γυναίκες, δε σημαίνει ότι δε μπορείς να φιλήσεις στο στόμα έναν φίλο σου. Σιγά!"

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι παντρεμένος με την Αλίκη Δανέζη – Knutsen και μαζί, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Αλίκη είναι σκηνοθέτιδα και σεναριογράφος ενώ έχει γεννηθεί στη Λιόν της Γαλλίας. Έχει σπουδάσει κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (U.S.C) αλλά και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (N.Y.U), Tisch School of the Arts, όπου αποφοίτησε με Honors B.F.A στο Film Production, με εξειδίκευση στην σκηνοθεσία και στη γραφή σεναρίου. Έχει επίσης κάνει μεταπτυχιακές σπουδές φιλοσοφίας στο NEW SCHOOL FOR SOCIAL RESEARCH. Η Αλίκη έχει σκηνοθετήσει παραγωγές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενώ δουλειές της έχουν τιμηθεί σε διάφορα φεστιβάλ. Με τον Γιάννη Στάνκογλου γνωρίστηκαν σε μία οντισιόν και όπως ο ίδιος λέει, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά με την τρίτη.

Δες σχετικές φωτογραφίες :

Αλίκη Δανέζη – Knutsen | Γνωρίστε τη σύζυγο του Γιάννη Στάνκογλου
Γιάννης Στανκογλου Αλίκη Δανεζη
Γιάννης Στανκογλου Αλίκη Δανεζη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ