Follow us

House Tour | Οι πιο εντυπωσιακοί κήποι διασήμων που μυρίζουν άνοιξη

Τρυπώσαμε στα σπίτια των Ελλήνων διασήμων, παρουσιάζοντάς σας τους πιο όμορφους κήπους.

MissBloom TEAM
μενεγακη, ρουβας, οικονομακου NDP

Τώρα που ο καιρός μάς το επιτρέπει, έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε το σπίτι μας, μαζεύοντας ήλιο στη βεράντα ή στον κήπο μας. Είναι η εποχή που τα λουλούδια ανθίζουν και χαρίζουν ένα μεθυστικό άρωμα στον χώρο, όσο η στιγμή που θέλουμε να έρθουμε περισσότερο σε επαφή με τη φύση. Το ίδιο κάνουν και οι διάσημοι - φίλοι μας -, οι οποίοι κατά καιρούς μοιράζονται μαζί μας προσωπικές τους στιγμές, κάνοντας ένα sneak peek του προσωπικού τους χώρου. Κάνοντας, λοιπόν, μία έρευνα στα σπίτια διασήμων, συγκεντρώσαμε εκείνα με τους πιο μαγικούς κήπους, που μας χαρίζουν έμπνευση για να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εξωτερικό χώρο της δικής μας κατοικίας.

Ελένη Μενεγάκη

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να έχει κάτι λιγότερο από ένα "παλάτι", με τον κήπο του σπιτιού της, ακόμα κι αν δε μοιάζει με εκείνους των Βερσαλλιών, να είναι παρόλα αυτά μαγευτικός.

Loading...
Loading...

Loading...

Σάκης Ρουβάς

Με τέσσερα παιδιά και έναν σκύλο, η οικογένεια Ρουβά δεν θα μπορούσε παρά να έχει έναν τεράστιο κήπο, όπου όλοι μαζί μπορούν να παίζουν και να κάνουν σκανταλιές.

Loading...

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας λατρεύει να επικοινωνεί με τους followers της μέσω social media, με τους οποίους μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, όταν χαλαρώνει στο σπίτι της.

Loading...

Loading...

Loading...

Τατιάνα Στεφανίδου

Με την κομψότητα να χαρακτηρίζει όχι μόνο το ντύσιμό της, αλλά και την αισθητική του σπιτιού της, η δημοσιογράφος συχνά αναρτά εικόνες από τον προσωπικό της χώρο και τον κήπο της, όπου περνάει ξέγνοιαστο χρόνο με την οικογένειά της.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Δούκισσα Νομικού

Το μοντέλο και παρουσιάστρια περνάει πολύ χρόνο με τα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της, έχοντας μετατρέψει τον κήπο του σπιτιού τους σε ένα τεράστιο "παιδότοπο" για μικρούς και μεγάλους.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ