Follow us

Spring 2022 | 8 αντικείμενα από τη Zara Home για να καλωσορίσετε την άνοιξη με στιλ

Δώσε νέο αέρα στη διακόσμηση και τη διάθεσή σου.

Zara Home iStock

Όσο κι αν ο καιρός δεν λέει να αλλάξει σκηνικό, αυτό δεν σημαίνει πως εμείς δεν πρέπει να χαρούμε για τον ερχομό της άνοιξης. Σε κάθε πτώση της θερμοκρασίας, εμείς θα σκεφτόμαστε ηλιόλουστες ημέρες και σε κάθε βροχή, θα αναμένουμε να κάνει εμφάνιση η ολάνθιστη φύση. Για να καλωσορίσουμε, λοιπόν, με χαρά και στιλ τη νέα εποχή, βρήκαμε 8 αντικείμενα από τη Zara Home, που θα ανανεώσουν το σπίτι μας και θα μας φτιάξουν αναμφίβολα τη διάθεση. Και μπορεί ένας κούκος να μην φέρνει την άνοιξη, ωστόσο δύο ή και τρία αντικείμενα από τη νέα συλλογή ίσως το καταφέρουν.

Διάβασε επίσης: 9 "αναγκαία" διακοσμητικά που θα ομορφύνουν τον χώρο του καθιστικού σου (και κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ)

Λινό κεντημένο τραπεζομάντηλο

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο την αλλαγή του καιρού από εκείνα τα κυριακάτικα τραπέζια στη βεράντα, όπου συγκεντρώνονται όλοι γύρω από ένα τραπέζι με λιχουδιές (που λογικά θα μετανιώσεις το άλλο πρωί). Γι' αυτό χρειάζεσαι ένα τραπεζομάντηλο που θα καλωσορίζει τη νέα, χαρούμενη εποχή.

Spring 2022 | 8 αντικείμενα από τη Zara Home για να καλωσορίσετε την άνοιξη με στιλ

Λινό Κουβερλί

Ας αποχαιρετήσουμε τα βαριά παπλώματα που μας παρείχαν ζεστασιά τις χειμωνιάτικες ημέρες και ας τα αλλάξουμε με πιο ελαφριά, λινά με φλοράλ σχέδια.

ζάρα

Κάλυμμα μαξιλαριού

Και η "λουλουδένια" διάθεση μπορεί να προχωρήσει και στο σαλόνι, αλλάζοντας τις μαξιλαροθήκες με χρωματιστές, ζωντανές που αρμόζουν στη νέα εποχή.

ζάρα

Καλάθι ψωμιού

Κι αν δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα μπορούσες να δώσεις νέο αέρα στην κουζίνα σου, ίσως σου φανεί περίεργο πως αυτό μπορεί να γίνει με ένα καλάθι ψωμιού.

ζάρα

Κρυστάλλινο βάζο

Είναι η εποχή που οφείλεις να γεμίσεις το σπίτι σου με χρωματιστά και ευωδιαστά λουλούδια. Συνεπώς, πρέπει να αποκτήσεις πολλά και εντυπωσιακά βάζα.

ζάρα

Πετσέτες φαγητού

Γιατί αλλάζοντας το τραπεζομάντηλο, την ίδια λογική θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα αντικείμενα του τραπεζιού, όπως οι πετσέτες.

ζάρα

Δοχείο λαδιού

Η αλήθεια είναι πως ένα δοχείο λαδιού δεν μπορούμε να πούμε πως έχει άμεση σχέση με την άνοιξη, το συγκεκριμένο, ωστόσο, θα ταίριαζε τέλεια στο κυριακάτικο τραπέζι που αναφέραμε προηγουμένως.

ζάρα

Ποτιστήρι

Ακόμα κι αν δεν έχεις κήπο ή φυτά στο μπαλκόνι για να τα ποτίζεις, το ποτιστήρι μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο κομμάτι της διακόσμησης, το οποίο κάλλιστα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως γλάστρα για τα λουλούδια και τα φυτά σου στον εξωτερικό χώρο.

zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ