Follow us

"Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Τι έκανες στον αδερφό μου;""

Σε ποια ανήκει αυτή η δήλωση;

MissBloom TEAM
Σάκης Ρουβάς NDP

Λίγες μέρες και μερικά επεισόδια πριν, πραγματοποιήθηκε στο Survivor το πάρτι της ένωσης. Το εν λόγω πάρτι γίνεται κάθε χρόνο ενώ όλοι οι παίκτες ανυπομονούν γι' αυτό, αφού ντύνονται, στολίζονται, ετοιμάζονται και τραγουδάνε.

Γιώργος Λιανός | Η κόρη του εισέβαλε στο πλατό του Survivor, δείτε την γλυκιά φωτογραφία

Η Στεφανία Ρίζου, είναι η τραγουδίστρια που βρέθηκε φέτος στον Άγιο Δομίνικο, ούτως ώστε να βοηθήσει με κάποιον τρόπο τους παίκτες, να τραγουδήσουν καλύτερα. Η Στεφανία μίλησε στην εκπομπή "Love It" και μοιράστηκε όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι της ένωσης ενώ αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό μεταξύ εκείνης και του Σάκη Ρουβά, με αφορμή τον αδερφό του τραγουδιστή, Απόστολο. Συγκεκριμένα, η Στεφανία είπε :

"Ο Τάκης και ο Κατσαούνης με δυσκόλεψαν λιγότερo από όλους. Ο Τάκης δεν είχε όρεξη να κάνει πρόβα, ήταν πεσμένος ψυχολογικά και ο Κατσαούνης είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Αυτή που το ήθελε πραγματικά πολύ, ήταν η Βρισηίδα. Ο Απόστολος Ρουβάς τελειώνοντας μου είπε πως θα με πάρει ο Σάκης Ρουβάς και θα με κράξει και έτσι ακριβώς έγινε. Με πήρε και μου λέει τι έκανε στο αδερφάκι μου; γιατί του το έκανε αυτό;"

"Ο Σπύρος Μαρτίκας που μας έκανε τον μάγκα στις πρόβες, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή έπαθε σεντόνι, φοβήθηκε πολύ. Το πούλησε όμως. Τα τραγούδια τα διάλεξε η παραγωγή μέσα από τις λίστες που είχαν φτιάξει οι ίδιοι οι παίκτες"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ