Follow us

Δανάη Μπάρκα | Το συγκινητικό κείμενο που έγραψε με αφορμή τα γενέθλια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ξεχειλίζει από αγάπη

Ο Χρήστος που δεν με "γέννησε" αλλά με "αναγέννησε".

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα - Χρήστος Χατζηπαναγιώτου Instagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα διατηρεί μία άκρως ιδιαίτερη και γλυκιά σχέση με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να μιλήσει για εκείνον και την αγάπη που του έχει.

Η τοπ τάση της άνοιξης | Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κομψό floral set από Marks & Spencer

Σήμερα λοιπόν που ο ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του, η Δανάη θέλησε να ευχηθεί στον "μπαμπά" της, και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Δανάη δημοσίευσε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, την οποία και συνόδευσε με ένα κείμενο συγκινητικό, ειλικρινές και γεμάτο αγάπη. Ολόκληρο το κείμενό της :

Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. 💛🎂
Μαζι του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή,γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.
Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός,που δεν αποκαλύπτει τις σκεψεις και τα συναισθήματα του εύκολα,που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί,που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά,που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη,που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει,και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.
Ο Χρήστος μου που όταν παιζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος.
Ο Χρήστος που δεν με "γέννησε" αλλά με "αναγέννησε" με την παιδεία του,με την αγάπη του & με την φροντίδα του.
Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε "μπαμπάς" αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβειο του καλύτερου "δεύτερου μπαμπά" του κόσμου.
Ο Χρήστος μου,ο ινφλουενσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου ανθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω!
Να σε χαίρομαι φαδερ ♥️
Σε αγαπώ ! Πάντα,για πάντα,από πάντα 🥰
@christos_chatzipanagiotis

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ