Follow us

Η τοπ τάση της άνοιξης | Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πιο κομψό floral set από Marks & Spencer

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε ένα twin set όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα;

danai barka Instagram @pamedanai

Μία από τις τάσεις που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas φέτος την άνοιξη είναι τα twin sets, δηλαδή τα σύνολα που αποτελούνται από δύο κομμάτια, τα οποία έχουν το ίδιο χρώμα ή μοτίβο. Ειδικά φέτος που τα έντονα χρώματα αλλά και τα εντυπωσιακά μοτίβα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές των οίκων και brands μόδας, μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από twin sets τόσο στα καταστήματα όσο και τα e-shops.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή την τάση υιοθέτησε και η Δανάη Μπάρκα σε μία από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" που παρουσιάζει το πρωί στο Mega. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε ένα σύνολο από τη νέα συλλογή των Marks & Spencer, το οποίο αποτελείται από ένα μακρυμάνικο floral πουκάμισο και μία μίντι πλισέ φούστα στο ίδιο λουλουδάτο μοτίβο. Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνα πέδιλα με πλατφόρμα και μπορντό απόχρωση, τα οποία είναι τα αγαπημένα της, αφού τα φορά συχνά.

Γιατί να αποκτήσεις ένα twin set;

Εκτός από το γεγονός πως ένα σύνολο στο ίδιο χρώμα ή μοτίβο δημιουργεί ένα πολύ chic και προσεγμένο αποτέλεσμα, τα twin sets σε βοηθούν να δημιουργήσεις περισσότερα looks χωρίς να γεμίζεις τη ντουλάπα σου με ρούχα. Τα δύο κομμάτια του set άλλωστε μπορείς να τα φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά με διαφορετικό styling, ώστε να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα.

Το ανοιξιάτικο look της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Get the Look

Μακρυμάνικο φλοράλ μακρύ πουκάμισο με γιακά Marks & Spencer

Φλοράλ πλισέ μακριά μίντι φούστα Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ