Άκης Σακελλαρίου | "Είχα πέσει σε κώμα για 10 ημέρες"

Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, τονίζοντας πως πλέον φοβάται πιο πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου. Ο ηθοποιός έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη ζωή του ενώ αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πέφτοντας σε κώμα για 10 μέρες.

"Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει" | Ο Λάκης Λαζόπουλος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κιμούλη

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δε θυμάται τίποτα από τις μέρες που βρισκόταν σε κώμα και πως πλέον φοβάται πολύ για την υγεία του. Η εν λόγω περιπέτεια, λέει πως τον άλλαξε κάνοντάς τον εγωιστή. Στη συνέχεια, ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για τις σπουδές του στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδαζε Νομική ενώ συγχρόνως καθάριζε σπίτια. Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως το να κάνει κάποιος ηθοποιός καριέρα στο εξωτερικό, είναι σχεδόν ανέκδοτο.

"Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν "κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα".

"Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία"

Δες το σχετικό απόσπασμα :