Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Αποκάλυψε on air γιατί δεν έγινε τελικά κουμπάρα στο γάμο της Ανθής Βούλγαρη

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, δεν παραβρέθηκε καν στο γάμο της Ανθής Βούλγαρη ενώ όπως δήλωσε, σήμερα το μετανιώνει.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένη στην εκπομπή "Super Katerina" βρεθηκε σήμερα το πρωί η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος μίλησε για το πρόσφατο χειρουργείο που έκανε, για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και για το γάμο της.

Aνθή Βούλγαρη | Επέστρεψε στην εκπομπή μετά από μία εβδομάδα απουσίας

Μάλιστα, με αφορμή την αναφορά της Ανθής Βούλγαρη στο γάμο και στον σύζυγό της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποκαλύψει για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο δεν έγινε τελικά κουμπάρα του ζευγαριού, όπως είχαν αρχικά συμφωνήσει. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως δεν έγινε κουμπάρα αλλά ούτε και παραβρέθηκε στο γάμο, λόγω κορονοϊού. Συγκεκριμένα, είπε :

"Να πούμε για το γάμο, να το πω κι εγώ γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας. Πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι είχε γίνει; Της είπα ότι θα την παντρέψω. Και πραγματικά ίσως να είναι δικό μου ατόπημα. Να εξηγήσω πως έχει γίνει. Γύριζα το τρέιλερ για την εκπομπή και την επόμενη μέρα που θα πήγαινα στο γάμο μού λένε "δεν θα πας γιατί αν κολλήσεις κορονοϊό δεν βγαίνει η εκπομπή”. Εγώ ήμουν κουμπάρα. Παίρνω την Ανθή και της λέω ότι… δεν, φοβάμαι πολύ! Και μου λέει θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι μούφα και ότι το κάναμε για τα φώτα. Ήταν η πρεμιέρα τη Δευτέρα, "μην κολλήσω και γίνει κάτι, δεν θα δουλέψουμε”. Μου λέει "ρε Κατερίνα, δεν γίνονται αυτά”, σφίχτηκε για 2-3 μέρες. Μετά μιλήσαμε, μου είπε "δεν υπάρχει θέμα, το καταλαβαίνω”. Τώρα το έχω μετανιώσει"

Δες το σχετικό βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ