Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | "Με ενοχλεί η ερώτηση για το αν μια γυναίκα θέλει παιδί, με φέρνει σε δύσκολη θέση"

Η γοητευτική ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ᾽όλης της ύλης, ανέλυσε τις απόψεις της περί μητρότητας.

Παναγιώτα Βλαντή NDP

Στην εκπομπή "Ελένη" μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή, αναφερόμενη σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων σχετικών με τη ζωή της: Για τους γονείς της που δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την υποκριτική, για την προσωπική της ζωή και για τον σύζυγο της που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της αλλά και για τις απόψεις της σχετικά με τον ερχομό ενός παιδιού.

Και στο τελευταίο αυτό το φλέγον ζήτημα δόθηκε μεγάλη έκταση, με την ίδια να αναλύει όλες τις σκέψεις της σχετικά με την απόφαση μιας γυναίκας να κάνει ή να μην κάνει παιδί, καθώς και το αν πρέπει να δικαιολογείται για την όποια απόφασή της ή όχι.

Η Παναγιώτα Βλαντή για τη μητρότητα | "Αν προκύψει ένα παιδί, καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτο"

Πιο αναλυτικά, η γοητευτική ηθοποιός δήλωσε τα εξής:

"Δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να ακούσω την κοινωνία, ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ όμως με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί, γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα. Μια γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν μπορεί να έχει κάνει μια αποβολή ή μπορεί να μην θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει", είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

H ίδια μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι η ερώτηση είναι επίμονη αποκλειστικά προς τις γυναίκες και όχι προς τους άντρες, μια διάκριση που την ενοχλεί εξίσου:

"Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες", τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.

Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Παναγιώτα Βλαντή | "Με ενοχλεί η ερώτηση για το αν μια γυναίκα θέλει παιδί, με φέρνει σε δύσκολη θέση"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ