Follow us

Πιο σέξι από ποτέ | Η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της σε μία φωτογραφία από το παρελθόν

Με τα φυσικά της μαλλιά και φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνει και σήμερα.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Ποιος δεν αγαπάει τις φωτογραφίες, και ποιος δε νοσταλγεί κοιτάζοντάς άλμπουμ από τα παλιά. Οι φωτογραφίες, είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος για να ταξιδέψεις στο παρελθόν. Εμείς συγκεκριμένα, είδαμε μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και ταξιδέψαμε μαζί της σε κάποιο βράδυ της δεκαετίας του 1990.

Ελένη Μενεγάκη | Το άρωμα που φορά εδώ και 10 χρόνια είναι αυτό που αγαπά και η Julia Roberts

Ο λογαριασμός στο Instagram @greekvintage_culture, φροντίζει να μας υπενθυμίζει τα παλιά, με τον καλύτερο όμως τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, στον συγκεκριμένο λογαριασμό, δημοσιεύτηκε μία σέξι φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, από κάποια νυχτερινή της έξοδο στο μακρινό 1990. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό με τα φυσικά της μαλλιά, φορώντας ένα κατακόκκινο κραγιόν και πολύ έντονο ρουζ. Με ένα λευκό πουκάμισο και με μία μαύρη φούστα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια της, η Ελένη Μενεγάκη μαγνήτισε τα βλέμματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάνει και σήμερα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ