Follow us

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "ξαναχτυπά" | "Για κάθε τέτοια βλακεία που λες, θα έπρεπε να σου κόβουν από τον μισθό σου"

Τι είπε ο διάσημος τενίστας και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για ακόμη μία φορά;

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς Splash News / Ideal Image

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ ενεργός στα social media και ειδικά στο Twitter. Ο νεαρός αθλητής γράφει συχνά τις απόψεις του, οι οποίες ομολογουμένως, ανάβουν φωτιές. Αυτό λοιπόν συνέβη και χθες, με το quote που δημοσίευσε ο γνωστός τενίστας.

"Είναι τόσο αστείος αυτός ο τύπος" | Η δήλωση της Ναόμι Οσάκα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα tweet στα αγγλικά, σχολιάζοντας τον λόγο για τον οποίο δίνεται ο μισθός. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε :

"Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου"

Προφανώς και η δήλωση αυτή, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter. Πολλοί ήταν αυτοί που αναφέρθηκαν στο μισθό και τη δουλειά του τενίστα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνος ίσως δε χρειαστεί ποτέ του να κάνει μία κανονική οκτάωρη δουλειά. Άλλοι πάλι του πρότειναν να σκέφτεται πριν γράψει κάτι ενώ πολλοί τόνισαν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως και οι περισσότεροι διάσημοι, είναι αποκομμένοι από την πραγματικότητα.


"Οι διασημότητες δεν θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές σε καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα που περνάμε καθημερινά. Πιστεύετε ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας"

"Για κάθε τέτοια βλακεία που λες, θα έπρεπε να σου κόβουν απ' το μισθό σου. Καλύτερα να παίζεις παρά να μιλάς"

"...πάντως τον αθλητή που μπαίνει στις καρδιές μας δεν τον κάνουν μόνο οι επιδόσεις του ...κι αυτό το παιδί δεν τόχει με τις δηλώσεις"

"γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ