Follow us

Ξετρελαμένος ο Μιχάλης Ζαμπίδης | Μας δείχνει για πρώτη φορά, την κοιλίτσα της συντρόφου του - Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα

"Καλό μήνα από τους τέσσερις μας!".

MissBloom TEAM
Μιχάλης Ζαμπίδης - Μαρία Instagram @ironmikezambidisofficial

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την σύντροφό του, Μαρία, να βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας δίδυμα.

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης - Η σύντροφός του περιμένει δίδυμα

Σήμερα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης μοιράστηκε για πρώτη φορά μία φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του, θέλοντας έτσι να ευχηθεί καλό μήνα. Συγκεκριμένα, ο "Iron Mike" έγραψε : "Καλό μήνα από τους τέσσερις μας!". Ο γνωστός πρωταθλητής φαίνεται πως ανυπομονεί να κρατήσει τα παιδιά του στην αγκαλιά του ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, δε γνωρίζουν το φύλο των παιδιών, κάτι που ήταν επιλογή της συντρόφου του, Μαρίας.

"Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, "σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.

Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως" δήλωσε πρόσφατα ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην εκπομπή "Love it".

Δες τη σχετική φωτογραφία :

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ