Follow us

Καίτη Γαρμπή | Αυτός είναι ο λόγος που η συμμετοχή της στη Eurovision του ᾽93 έμεινε στην ιστορία

Η σκηνοθέτις που δεν μπορούσε να πάρει την κάμερα από το πρόσωπο της τραγουδίστριας και το... παράξενο ρεκόρ της.

MissBloom TEAM
Καίτη Γαρμπή NDP

Με ένα timeback video εξέφρασε τη συγκίνησή της η Καίτη Γαρμπή, σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision του ᾽93. Πιο συγκεκριμένα, η σταρ δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο προφίλ της στο Instagram ένα απόσπασμα από το τραγούδι "Ελλάδα, Χώρα του Φωτός" που είχε ερμηνεύσει εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη Eurovision πριν 29 ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη συμμετοχή έχει μείνει στην ιστορία καθώς η τηλεοπτική του, ζωντανή μετάδοση περιέχει ένα κοντινό στο πρόσωπο της τραγουδίστριας που διαρκεί πάνω από μισό λεπτό, πράγμα ασυνήθιστο για τα δεδομένα της τηλεόρασης γενικότερα.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό αργότερα, η Ιρλανδή σκηνοθέτις του τότε διαγωνισμού δεν μπορούσε να πάρει την κάμερα από το πρόσωπο και τα εντυπωσιακά, πρασινογάλαζα μάτια της Καίτης Γαρμπή, με αποτέλεσμα το πλάνο να είναι κολλημένο πάνω της για 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Δικαίως λοιπόν πρόκειται για το μεγαλύτερο σε διάρκεια κοντινό που έχει γίνει ποτέ στα 60 χρόνια της Eurovision, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα σταρ να έχει ένα από τα πιο...παράξενα ρεκόρ που υπάρχουν.

Δες το απόσπασμα:

Loading...

Συγκρίνοντας την Καίτη Γαρμπή του τότε με το σήμερα, είναι αλήθεια ότι η σταρ παραμένει το ίδιο όμορφη και γοητευτική, ενώ ο χρόνος φαίνεται να μην την έχει αγγίξει ιδιαίτερα, ακόμα και 29 ολόκληρα χρόνια μετά.

Πώς ήταν και πώς έγινε | Η Καίτη Γαρμπή μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ