Follow us

Ρούλα Ρέβη | "Θυμήθηκα μια "Αδερφή" που έμεινε δίπλα μου όλο το βράδυ μετά από ξενύχτι για να μην πάθω αναρρόφηση από το ποτό"

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη

Με ένα κείμενο και με μερικές ιστορίες θέλησε η Ρούλα Ρέβη να υποστηρίξει δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη ύστερα από τη δήλωση που έκανε on air, στον τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου.

"Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε." δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στηρίζει τον Καπουτζίδη | "Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη"

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή φωτογράφος, θέλησε να πάρει θέση και να σταθεί στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, με έναν ιδιαίτερο και ρεαλιστικό τρόπο, λέγοντας τις δικές της ιστορίες.

… χίλια συγνώμη εύχομαι που χαλάω τη ΡΟΗ των διαφημίσεων … θυμήθηκα τώρα μια "Αδερφη" που μια φορά που ένας γελοίος με είχε στριμώξει σε μια γωνία σε ένα μπαρ ήρθε τρέχοντας και τον έπιασε από τον ώμο και του είπε να μην με ενοχλεί , μια άλλη "Αδερφη" που γυρίζαμε από άγριο ξενύχτι και με πήγε έως το κρεβάτι μου με σκέπασε και έκατσε όλη νύχτα δίπλα μου για να μην πάθω καμία αναρρόφηση από το ποτό, μετά μια άλλη "Αδερφη" που πίστεψε παρά πολύ στο ταλέντο μου και ξεκίνησε οοοοολη μου η καριέρα εξαιτίας της , ύστερα μια Αδερφη που με έπαιρνε τηλ κάθε βράδυ όταν στα 23 μου είχα κρίσεις πανικού και μου έλεγε ατελείωτα αστεία την ώρα που νόμιζα πως παθαίνω καρδιακή ανακοπή ,μια άλλη "Αδερφη" που της έλεγα όλα μου τα μυστικά και τα κρατούσε κλειστά στην καρδιά της και ακόμα τα κρατάει ….. έχω την ευτυχία , τη Χαρα και την ευλογία οι καλύτεροι μου φίλοι στη ζωή αυτή ,πιστεύω και στην προηγούμενη και στην επόμενη να είναι αδερφες ,αδερφες μου, θεές μου , συντρόφισσες μου ,η δύναμη μου και το καλύτερο και εξυπνότερο χιούμορ που έχω ποτέ μοιραστεί στη ζωή μου !
Είμαστε όλοι αδερφες και είμαστε καλά !!!!! ⭐️⭐️⭐️✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼 #freeyourmind #kapoutzidis

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ