Follow us

Καημένη Κendall Jenner | Το ξεκαρδιστικό βίντεο από τον γάμο της Kourtney που κάνει τον γύρο του κόσμου

Τι τραβάνε και αυτά τα μοντέλα;

MissBloom TEAM
Kendall Jenner Splash News / Ideal Image

Σε περίπτωση που δεν ζείτε στον πλανήτη γη να σας ενημερώσουμε ότι η Κοurtney Kardashian, η μεγαλύτερη εκ των τρομερών αδερφών, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στο Portofino, τον αγαπημένο της μουσικό, Travis Barker.
Το παρών, εκτός φυσικά από πλήθος διάσημων καλεσμένων, έδωσε και σύσσωμη η οικογένεια της νύφης, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Οι αδερφές της ήταν εκεί, υπέρλαμπρες για να καμαρώσουν νυφούλα την Kourtney και φυσικά να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα outfits που επέλεξαν οι διάσημες αδερφές έγιναν viral μέσα σε λίγα λεπτά, με την Kendall Jenner να κερδίζει στα σημεία. Όχι γιατί ήταν η πιο εντυπωσιακή ή φόρεσε το πιο ακριβό φόρεμα, αλλά γιατί ήταν η μόνη που... κυριολεκτικά την ίδρωσε τη φανέλα.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, η Kylie τράβηξε βίντεο την αδερφή της να προσπαθεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το μακρύ εφαρμοστό της φόρεμα. Το θέαμα δεν θυμίζει σε τίποτα μοντέλο, αλλά ούτε και Kendall Jenner. Πάντως έγινε viral και μας έκανε να νιώσουμε μια κάποια συμπάθεια για τα "βάσανα" του διάσημου μοντέλου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ