Follow us

Κατερίνα Παπουτσάκη | "Την εποχή που έκανα το σίριαλ για την Αλίκη και μετά από αυτό άρχισε να αναδύεται η νόσος του Κρον"

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram @katerina_papoutsaki

Συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχει σύνδρομο Κρον.

Κατερίνα Παπουτσάκη | "Όταν έπαιζα την Αλίκη, έπαθα ψυχοσωματικά και υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο"

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί τονίζοντας πως το σύνδρομο Crohn "ξύπνησε" μέσα της την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha, "Έχω ένα μυστικό" ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε :

"Την εποχή που έκανα το σίριαλ για την Αλίκη και μετά από αυτό άρχισε να αναδύεται το αυτοάνοσο νόσημα, πυροδοτήθηκε, έκανα κακό στον εαυτό μου. Όλο αυτό που συνέβη με το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης, μέσα μου κοιμάται ήσυχα, αν και δεν έχω δει ποτέ το σειρά! Δεν ήμουν καλά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω δει τη σειρά ούτε από περιέργεια, πρέπει κάποτε να τη δω! Ήταν ορόσημο για μία πενταετία που ήταν δύσκολη για μένα".

"Το φοβερό με το αυτοάνοσο είναι ότι σου λένε να μην αγχώνεσαι, μα πώς να μην αγχώνομαι; Θα μάθω να το διαχειρίζομαι, είναι κάτι που το πας μέρα με τη μέρα. Μετά από τόσα χρόνια, τώρα γίνεται η διάγνωση για το αυτοάνοσο, είναι σύνδρομο Κρον τελικά, ήμασταν όλα τα χρόνια "είναι ή δεν είναι;”, πρόσθεσε αναφερόμενη σε ένα πρόβλημα υγείας που, όπως λέει, προσπαθεί να διαχειριστεί με κάθε τρόπο. Μία από τις δυσκολίες του χειμώνα ήταν ότι δεν μπορούσα να φάω και να καταπιώ τίποτα, είχα πρόβλημα στη λήψη τροφής. Είμαι πλέον λίγο καλύτερα, άλλα δεν σημαίνει ότι είμαι τελείως καλά, σήμερα δεν είναι μία καλή μέρα"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ